Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hőség idején sem tűnnek el a finomságok a Felsőpolcról!

A hőség idején sem tűnnek el a finomságok a Felsőpolcról!

Szépségek és finomságok házhoz szállítva.

Hát nem ezt vártuk? Hogy legyen végre jó idő? Itt van, lehet örülni! Ja, hogy ezt csak víz mellett tudod hiszen a legtöbben így vagyunk ezzel! Dolgozunk, háztartást vezetünk, gyermeket nevelünk, családtagokról gondoskodunk, szóval nem tudunk mindent magunk mögött hagyni, elmenekülni a hőség elől, maradunk otthon. Ha nincs klímánk, éjjel bizony fel kell kelnünk, kereszthuzatot kell csinálnunk a lakásban, és még a reggeli napsütés előtt mindent be kell csukni, be kell sötétíteni, bekapcsolni egy ventilátort, hogy nappalra is megőrizzük az éjszaka hűvösét.

Aztán a nagy munkában azért ne feledkezz meg magadról és szeretteidről! Ha megszomjazol, válassz egy finom, könnyű bort, nem halálos bűn felönteni egy jégbe hűtött szódával vagy szénsavas ásványvízzel, igyál egy jó, laza fröccsöt, ami nem árt meg, és még a munka is megy mellette! Vagy ha éppen az EB meccseket nézed a tévében, akkor is jól jön egy Kinnagangon rozé vagy egy muskotályos Gabriella Borbély Tamástól, az év bortermelőjétől, vagy egy Cool Kovács Nimród pincészetéből. Aki nem alkoholizál, annak is kínálunk frissítő finomságokat a nagy meleg idejére: egy jó kis levendulaszörp Ildi kamrájából nem akármilyen frissítő, ennek a cukormentes változatát a Tamás Pincétől szerezzük be Csopakon, s ugyancsak innen ered az a Bittero spritz, ami a mezők és ligetek csodás illatait, ízeit varázsolja poharadba, ugyanis olyan fűszerek, gyógynövények és gyümölcsök az összetevői, mint a levendula, a grapefruit, benedekfű, enciángyökér, ezerjófű, ráadásul szénsavas formában, akár hígítva is!

Jusson eszedbe a Felsőpolc, ha meleged van, ha megszomjazol, ha valami különlegesre vágysz! Mi elvisszük Neked vagy szeretteidnek, ismerőseidnek az enyhet adó finomságokat! Csak egy telefon vagy egy üzenet, egy katt a webshopban, s mi máris indítjuk a legfinomabb italokat és más különlegességeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Magyar ajándék