Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék

Szívből jövő ajándék az Édesanyáknak Anyák napjára.

 

Orgona ága, barackfa virága, Öltözzetek új ruhába,

Anyák napja hajnalára, Illatosan.

Zúgja az erdő, susogja a szellő, Üzenik az ágak, lombok:

Légy Te mindig nagyon boldog, Édesanyám!

Mi, magyarok május első vasárnapján, Anyák napján ünnepeljük az Édesanyákat, ekkor emlékezünk meg az anyaságról. Életünk legmeghatározóbb kapcsolata az anya-gyermek viszony, ami megalapozza személyiségünket, elkísér egész életünkön keresztül. Sokat tehetünk azért, hogy ez a kapcsolat csak az önzetlen szeretetről szóljon, adjon erőt, megnyugvást, akár anyaként, akár gyermekként éljük meg.

A legszebb anyák napi ajándék, ha édesanyáddal töltöd ezt a napot, de ne csak az Anyák napját add az Édesanyádnak, tölts vele minél több időt, kényeztesd, szeresd nagyon!

Mi a Felsőpolcnál készültünk erre a nevezetes alkalomra is, kínálatunkban a nőknek szóló ajándékok között szerepelnek olyan anyák napi ajándéknak való különlegességek, mint a levendulás kosár vagy a nagymama kosara, az édesanyámnak kosár, a vitaminbomba vagy a virágos kosár, de bármelyiket is választod, jól döntesz!

Kívánjuk, hogy mindenki békés, szeretetteljes hangulatban töltse ezt a napot édesanyjával, nagymamájával, keresztanyukájával, pótanyukájával, s az év többi napjára is őrizze meg ezt a hangulatot! Szeretjük az Édesanyákat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Anyák napi ajándék