Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felsőpolc Blog - Féltve Őrzött Finomságok

A Felsőpolc Blog egy igazi Nagyi kamra. Neked mi jut eszedbe erről? Kedvenc finomságaid a legfelső polcon, gondosan elrendezve, féltve őrizve? A Felsőpolc webáruház prémium magyar finomságai azok a kincsek, amiről ez a blog szól. Családunk minden tagja kiveszi a részét az írásból, hogy megismerhessétek mindannyiunk látásmódját, hogy megismerhessetek minket, akik az ajándék webáruház mögött állunk. A témák, amikről itt olvashatsz kedves partnereink, egy-egy ünnep eredete, különleges termékeink részletes bemutatása, bor ajánlások, vagyis csupa kedvesség és szeretet, hogy addig is részesülj a Felsőpolc ajándékból, amíg ki nem választod azt a bizonyos meglepetést, legyen az ajándékkosár, ajándékdoboz vagy ajándékcsomag, amivel végül megleped a szívednek kedveseket.

Őszi finomságok tea és bor mellé

Őszi finomságok tea és bor mellé

2022. 09. 25. 08:33:32

Tea és borválaszték a Felsőpolcról, kuckózós őszi napokra.

A hirtelen beköszöntött ősz ihletésére máris hozunk egy klasszikus receptet, hogy legyen mit fogyasztani egy finom bögre tea vagy egy pohár jó bor mellé a hétvégi délutánokon, hétköznap estéken. Tavaly ősszel többféle recepttel kísérleteztünk, volt mogyoróvajas tortánk, oreós kekszes csupa édes meglepetésünk, idén mégis inkább a klasszikus irányba indultunk, így esett a választásunk az almás pitére.

Tea és bor kínálatunkat megtaláljátok a webshopban.

Cherubino termékek közkívánatra

Cherubino termékek közkívánatra

2021. 10. 18. 15:01:12

Új termékek közkívánatra.

Kávé, tea, forró italok a karácsonyi kínálatban!

Nagyon sok értékes visszajelzést kapunk kedves Vásárlóinktól, amelyeket megfogadva igyekszünk bővíteni kínálatunkat.

Víz mellett is piknikkosár

Víz mellett is piknikkosár

2021. 07. 08. 15:06:26

Vidd magaddal a piknikkosarakat a strandra vagy a tópartra!

Nyár van, meleg van, néha nagyon-nagyon meleg van, de ez senkit ne zavarjon, mert most van itt az ideje, ezt vártuk, most süssön a nap ezerrel, most szaladjunk be együtt, kézen fogva a hűsítő vízbe, és ússzunk egy nagyot! Élvezzük a szabadságot, örüljünk a simogató napsugárnak, gyűjtsük be a D vitamint, meg az összes többit is, például a Felsőpolc finomságaiból!

A hőség idején sem tűnnek el a finomságok a Felsőpolcról!

A hőség idején sem tűnnek el a finomságok a Felsőpolcról!

2021. 07. 08. 14:51:58

Szépségek és finomságok házhoz szállítva.

Hát nem ezt vártuk? Hogy legyen végre jó idő? Itt van, lehet örülni! Ja, hogy ezt csak víz mellett tudod hiszen a legtöbben így vagyunk ezzel! Dolgozunk, háztartást vezetünk, gyermeket nevelünk, családtagokról gondoskodunk, szóval nem tudunk mindent magunk mögött hagyni, elmenekülni a hőség elől, maradunk otthon. Ha nincs klímánk, éjjel bizony fel kell kelnünk, kereszthuzatot kell csinálnunk a lakásban, és még a reggeli napsütés előtt mindent be kell csukni, be kell sötétíteni, bekapcsolni egy ventilátort, hogy nappalra is megőrizzük az éjszaka hűvösét.

Májusi újdonságok a Felsőpolcon

Májusi újdonságok a Felsőpolcon

2021. 04. 26. 10:59:47

Anyák napi ajándékok, Gyermeknapi kosarak, egészségmegőrzés.

Május első vasárnapja az Édesanyákról szól, az utolsó pedig a Gyermekekről. A Felsőpolcon nagyon készültünk mindkét ünnepre, hogy Te is megtaláld szeretteidnek a megfelelő meglepetést.

Gyermeknapi ajándékok

Gyermeknapi ajándékok

2021. 04. 19. 10:29:16

A gyermek ajándék, a gyermekek öröme a mi ajándékunk.

Május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Nem, mintha a többi nap nem róluk szólna, de ezen a szép tavaszi vasárnapon még a szokottnál is jobban odafigyelünk rájuk.

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék

2021. 04. 19. 10:04:07

Szívből jövő ajándék az Édesanyáknak Anyák napjára.

 

Orgona ága, barackfa virága, Öltözzetek új ruhába,

Anyák napja hajnalára, Illatosan.

Zúgja az erdő, susogja a szellő, Üzenik az ágak, lombok:

Légy Te mindig nagyon boldog, Édesanyám!

Ajándékkosár küldés

Ajándékkosár küldés

2021. 04. 19. 11:01:14

Ajándékkosarak régen és ma.

Az ajándékkosár küldés nem a XX., pláne nem a XXI. század találmánya. Az ajándékozás létezik, mióta világ a világ, és minden bizonnyal létezni is fog. Szeretünk ajándékozni, szeretünk ajándékot kapni.

Egyedi ajándék

Egyedi ajándék

2021. 04. 01. 13:09:23

Nem csak tematikus kosár összeállítások, de kívánságra egyedi ajándékcsomagok is várnak rád!

Ajándék kérdés…? Bizony, sokaknak minden egyes alkalommal ott a kérdője a fejében, hogy mivel lepjem meg azt, akit éppen megajándékozni szándékozom? Minek örülne? Mire van szüksége? Mit szeret? Mi tetszene neki? Mivel vegyem le a lábról? És még ezernyi kérdés merülhet fel a jó szándékú ajándékozóban, aki biztosra akar menni. Mit válasszak?

Céges ajándék

Céges ajándék

2021. 04. 19. 11:38:51

Partnereknek, ügyfeleknek, vevőknek és dolgozóknak – céges ajándék a Felsőpolctól.

A partnerek, dolgozók megajándékozása ma a legtöbb cégnél karácsony környékén történik, de nem ritka, hogy év közben is szükség van nagyobb mennyiségű, kisebb-nagyobb értékű és kiszerelésű reprezentatív ajándékra.