Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges ajándék

Céges ajándék

Partnereknek, ügyfeleknek, vevőknek és dolgozóknak – céges ajándék a Felsőpolctól.

A partnerek, dolgozók megajándékozása ma a legtöbb cégnél karácsony környékén történik, de nem ritka, hogy év közben is szükség van nagyobb mennyiségű, kisebb-nagyobb értékű és kiszerelésű reprezentatív ajándékra.

A repiajándék mindig eléri kívánt célját, hisz ki ne örülne egy frappáns, figyelemfelkeltő, az ajándékozó cégre emlékeztető tartós vagy éppen elfogyasztható ajándéknak. Exkluzív ajándékot adhatunk a cégvezetőknek, kiemelt partnereinknek, legjobb dolgozóinknak. Egy prémium ajándékkosár a legtöbb helyen kijár az éves kiemelkedő teljesítményért, no meg előkészíthetjük vele a jövő évi magas számokat is, ugye, kedves vezetők, kedves döntéshozók? A jól megválasztott ajándék kifejezi hálánkat, elismerésünket, annak nagysága, értéke szintén utal az üzleti kapcsolat minőségére, a teljesítményre. Az ajándék küldés, az ajándék átadása számos módon történhet, a leggyakoribb, hogy az ajándékot biztosító cég szállítja házhoz, vagy éppen a megrendelő üzletkötői, munkatársai adják át partnereiknek.

Egy céges születésnapi rendezvényen, egy családi napon, egy konferencia alkalmával a résztvevők bekészítést, welcome ajándékot vagy farewell ajándékot szoktak kapni, hogy a szervezők ezzel is emlékeztessék a megjelenteket az esemény súlyára, az ott elhangzottakra. Ezek mérete, összeállítása is változó, egy apró logós csokoládétól a megrakott karoskosárig, egy jegyzettömbtől a felcímkézett szatyorba rendezett ajándékokig bármi lehet. A Felsőpolc céges ajándékai között találni kifejezetten bekészítés céljából válogatott apró ajándékokat, például néhány szem konyakmeggyet vagy apró gyógynövényes, különleges ízesített mézet kedvenc pannonhalmi családi méhészetünktől.

Most, hogy az elmúlt év céges viszonyait is megnehezítő vírus lassan csillapodik körülöttünk, egyre többen térnek vissza az irodai munkavégzéshez és a személyes ügyféltalálkozókhoz. Kedves gesztus lehet az újra találkozás örömére egy Felsőpolc Gurmé ajándékkosarat vinni a megbeszélésre, hiszen már csak egy friss kenyeret kell hozzátenni és máris kész a brunch a tárgyalóasztalra. Nagy kedvenc a kedves vásárlóink körében ez a típusú ajándékozás, és kérésre természetesen egyedileg is összeállítunk ajándékkosarat például egy meghatározott érték vagy tematika alapján.  

A céges ajándékok tárháza végtelen, mi a Felsőpolcnál már előre összeállítunk sok lehetséges ajándékcsomagot, ajándékkosarat, ajándékdobozt, de az egyedi igényeknek is meg tudunk felelni, elég egy egyeztetés, egy elképzelés, s mi máris prezentáljuk a lehetséges megoldásokat. Nézzetek szét a Felsőpolc Céges ajánlatai között és válasszatok különleges, prémium minőségű hazai szépségekből és finomságokból készített ajándékaink közül ügyfeleknek, partnereknek, vevőknek vagy akár kollégáknak bármilyen alkalomra.

Örülünk a megtisztelő megkereséseknek és biztosak vagyunk benne, hogy tudunk megoldást kínálni!