Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Céges ajándékozás mesterfokon

Céges ajándékozás mesterfokon

A karácsony ajándékbeszerzés szempontjából nem egyszerű dolog, még akkor sem, ha a szeretteinkről van szó, pláne, ha munkatársak vagy partnerek számára próbálunk valami igazán szépet és egyedit választani.

A legnehezebb talán, amikor szeretnénk valami kicsit személyesebbet, névre szólót találni, ugyanakkor nem ismerjük annyira a másikat, vagy nem szeretnénk átlépni a vékony kollegiális határokat. Erre a problémára tökéletes megoldást kínálnak ajándékkosaraink.

Borkedvelőknek egy jó borválogatás, ínyenceknek édességek, finomságok, karácsonyi piknik kosarak, számtalan lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa az ideálist. Hölgyeknek virágos kínálatunkat tudjuk ajánlani, uraknak boros, konyakmeggyes csomagunkat. Fiataloknak a Fiatalos lendülettel, idősebbeknek az Örökre fiatal kategóriánk tartalmazza a legjobb variációkat. Csomag összeállításunknál törekszünk arra, hogy mindegyik tematikusan épüljön fel, többféléből lehessen válogatni, és kicsit hagyományosabb, nehezebben beszerezhető termékekkel töltsük meg kosarainkat. Lekvárok, szárított virágok, pezsgők, borok, szörpök, édességek nyújtják főbb termékkínálatunkat, s mindezt hagyományos, fonott kosarakban tálalva. A Felsőpolc fontosnak tartja a környezettudatosságot, ezért igyekszünk minél kevesebb nem lebomló csomagolóanyagot használni, habár teljesen elkerülni természetesen nem tudjuk.

A végeredmény egy igazán impozáns, örömet nyújtó meglepetéscsomag. Külön odafigyeltünk arra, hogy alkohol- vagy cukormentes összeállítással is készüljünk. A karácsonyi dobozok és apróságok kategória pedig kifejezetten cégek számára nyújt megoldást, ha szeretnék valamivel meglepni kollégáikat.

Nem szükséges órákat tölteni a zsúfolt áruházban ezek beszerzéséhez, sem országjáró túrát tenni az egyedi ízek felleléséhez. Mindez nálunk online, könnyen, gyorsan, az otthon melegéből elintézhető. Nézz körül és válogass kedvedre!

Tartalomhoz tartozó címkék: Céges ajándék Karácsonyi ajándék