Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cherubino termékek közkívánatra

Cherubino termékek közkívánatra

Új termékek közkívánatra.

Kávé, tea, forró italok a karácsonyi kínálatban!

Nagyon sok értékes visszajelzést kapunk kedves Vásárlóinktól, amelyeket megfogadva igyekszünk bővíteni kínálatunkat.

Az egyik ilyen visszajelzés volt, hogy több teára, forró italra, sőt, kávéra van szükség, ezért elkezdtük keresni a helyet, ahonnan be tudjuk szerezni ezeket a termékeket. Zánkai gyógyteákat, Gárdonyi teát, Demeter forró csokit már eddig is kínáltunk, de a kávé még fejtörést okozott, mivel hazai termelésű kávét érthető okokból nem igen lehet találni. Éppen ezért részben fel kellett adnunk webáruházunk egyik alapelvét – kínálatunk hazai termékekre összpontosul – amikor úgy döntöttünk, hogy karácsonyi kínálatunkba egy fantasztikus olasz családi manufaktúra kávé termékeit tesszük. E tradicionális olasz kávépörkölő üzem a L’Antico, amely Modena mellett több mint 110 éve működik, s ahol négy generáció tudását, tapasztalatát felhasználva állítanak össze kiváló kávékeverékeket.

E kávékat immár 4 éve a Cherubino Espresso Bar importálja és forgalmazza hazánkban, amely egy magyar családi kisvállalkozás.

Ünnepi kínálatunkban a kávét kiegészítjük a szintén a Cherubino által forgalmazott, kiskereskedelmi forgalomban csak ritkán megtalálható Althaus teákkal, mert ezek minősége, egyedisége garantálja a vevő elégedettséget.

És ha már kávé is meg tea is, hát legyenek csúcsminőségű forró italok is, mint a foodNess italporai, mert, GMO-mentesek, hidrogénezett zsírmentesek, glutén-laktóz és pálmaolaj mentesek, kizárólag a legjobb minőségű kakaóból készülnek. A széles termékpalettából a forró csokoládét és a különleges Ginseng & Matcha keveréket kínáljuk. Ez utóbbi ginsenget, matchát, zöld teát és kávét tartalmazó oldható italpor, élénkítő, sejt megújító, energizáló, frissítő hatású, magas koffeintartalmú, s amellett, hogy napjainkban a japán Matcha tartalma miatt igen divatos, nagyon egészséges is, és ráadásul fantasztikus zöld színe van!

Keressétek a Felsőpolc karácsonyi ajándékai között a Cherubino italokat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsonyi ajándék