Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

A Csaba Family Kft. Felsőpolc Webáruházának fizetési partnere a CIB Bank.

CIB banki adatok: Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005

A weboldalon történő vásárlás során Felhasználó többféle fizetési mód közül választhat.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára (Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005) 3 napon belül, előre köteles átutalni. FONTOS: Átutaláskor a megjegyzés rovatban minden esetben kérjük a megrendelés számát feltüntetni! Az összeg Szolgáltató CIB banknál vezetett bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Amennyiben Vevőnek nincs lehetősége online átutalásra, a legközelebbi bankfiókban is intézheti az átutalást a megadott számlaszámra. Ennek esetleges költségei Vevőt terhelik.

Készpénzes fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Bankkártyás fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak bankkártyával teljesítse, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával kifizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

A www.felsopolc.hu weboldalon a Felsőpolc webáruház a CIB Bank által biztosított, az adatok szétválasztásával megalapozott, biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A www.felsopolc.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat, a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a www.felsopolc.hu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a www.felsopolc.hu oldal tájékoztat. A kártyás fizetéshez az internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A vásárolt áru ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat, amit e szakasz végén talál!

Készpénzben: előzetes egyeztetést követő személyes átvételkor kizárólag regisztrált Vásárlóink tudnak fizetni a Szolgáltató székhelyén történő átvételkor. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Vevő a számlát elektronikus formában kapja meg, számlát a csomaggal nem küldünk. Amennyiben papír alapú számlára van szüksége, kérjük, jelezze felénk a rendelés leadásakor!

Szállítás, szállítási költség:

Felhasználó részére többféle átvételi mód áll rendelkezésre, amelyek között a Rendelés fülön a megrendelés leadásakor választhat.

A weboldalon leadott rendelések kiszállítása futárszolgálattal vagy Szolgáltató által történik az online rendelés során Felhasználó által megadott címre.

A kiszállítás hétfőtől péntekig, 8:00-17:00 óra között történik.

A Felsőpolc webáruház kizárólag Magyarország területére vállalja termékeinek szállítását.

A szállítási költség Magyarország területén 40.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes. A 40.000 Ft alatti rendelések esetében egységesen 1.990 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Partnerünk, a GLS Futárszolgálat gyors, pontos és megbízható szolgáltatásait vesszük igénybe.

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal előre átutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén: kiszállítás az átutalás beérkezését követő 1-5 munkanapon belül

Utánvétes házhozszállítás GLS futárszolgálattal: kiszállítás a rendelés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül

Utánvét esetén az áru ellenértékét és (amennyiben nem ingyenes kiszállításról van szó) a szállítás költségét és az utánvét 990 Ft-os díját a szállítást teljesítő futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni a megrendelés visszaigazolásának megfelelően készpénzben vagy bankkártyával. Vevő bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál lévő mobilterminálon, amelyről bizonylatot kap. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

A kézbesítéshez válasszon egy olyan címet, ahol a küldeményt napközben át tudják venni.  Amennyiben munkahelyi címet ad meg, kérjük, hogy a beazonosítás érdekében a cég nevét is szerepeltesse a címben. A csomagfeladást követően e-mailben értesítést kap egy küldeményazonosítóval, mely alapján a küldemény nyomon követhető.

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között), az utánvét összegét és a futár telefonszámát.

Amennyiben Vevő a Szolgáltató által megjelölt időpontban nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a kiszállító értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével az Ügyfélnek lehetősége van a kiszállítóval új szállítási címet és időpontot egyeztetni. A futárszolgálat összesen kétszeri kézbesítést kísérel meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vevőnek felróható okból -, akkor a csomag visszaszállításra kerül Szolgáltató részére, aki csak akkor kísérli meg újból kiszállíttatni a csomagot, ha Vevő a rendelés ellenértékét, illetve az újabb szállítási költséget átutalással a Szolgáltató részére kifizette, és a vételára a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

Kiszállítás a Szolgáltató által: Egyes termékek esetében Szolgáltató fenntartja magának a jogot és lehetőséget a saját maga által biztosított kiszállításra, de ezt Vevő is kérheti külön megkeresés formájában a honlapon található elérhetőségeink valamelyikén. Ezt a kiszállítási módot elsősorban Budapesten és környékén tudjuk alkalmazni. Egyes termékek mérete, súlya, tartalma, érzékenysége miatt fontos a speciális bánásmód, ezért biztonságosabb a saját kiszállításunk. Ezeknél a termékeknél a szállítási mód opciók között ez a lehetőség is szerepel. Szolgáltató által végzett kiszállítás esetén előre átutalás, online bankkártyás előre fizetés vagy helyszíni, átvételkor történő készpénzes fizetés lehetséges. Bankkártyával átvételkor Vevő ebben az esetben nem tud fizetni.

Személyes átvétel: Külön kérésre lehetőséget biztosítunk a termékek székhelyünkön történő átvételére, előre egyeztetett időpontban, előre fizetés (átutalás vagy online bankkártya) vagy készpénzes helyszíni fizetés mellett. Ilyen igény esetén keressen minket elérhetőségeinken! Ha a megbeszélt időben a termék nem kerül átvételre és a vevőt nem tudjuk 3 napon belül elérni, az előre kifizetett árat visszautaljuk, a terméket nem tartjuk tovább. Személyes átvételkor bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Kérjük, hogy Felhasználó ne mulassza el a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén jegyzőkönyv felvételét kérni. Ha kézbesítéskor a csomagon sérülés nyomai láthatók, különösen ajánlott a futár előtt történő kicsomagolás és a jegyzőkönyv felvétele. Sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el!

Csomagolás: A biztonságos szállítás érdekében termékeinket egyesével is gondosan becsomagoljuk, rögzítjük, jelentős mennyiségű térkitöltő anyagot használunk, ezáltal nem a fotókon látható megjelenítési formában érkeznek a kosarak, dobozok. Ez alól kivétel néhány olyan termékünk, ami nem tartalmaz törékeny elemeket. Kivétel még a saját szállítás, amit Vevő is kérhet megadott elérhetőségeink valamelyikén. Amennyiben a terméket mi magunk szállítjuk Vevőhöz, a kosarak, dobozok nincsenek becsomagolva!