Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

A Csaba Family Kft. Felsőpolc Webáruházának fizetési partnere a CIB Bank.

CIB banki adatok: Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005

A weboldalon történő vásárlás során az Felhasználó többféle fizetési mód közül választhat.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára (Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005) 3 napon belül, előre köteles átutalni. FONTOS: Átutaláskor a megjegyzés rovatban minden esetben kérjük a megrendelés számát feltüntetni! Az összeg Szolgáltató CIB banknál vezetett bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Amennyiben Vevőnek nincs lehetősége online átutalásra, a legközelebbi bankfiókban is intézheti az átutalást a megadott számlaszámra. Ennek esetleges költségei Vevőt terhelik.

Készpénzes fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Bankkártyás fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak bankkártyával teljesítse, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával kifizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Készpénzben: előzetes egyeztetést követő személyes átvételkor kizárólag regisztrált Vásárlóink tudnak fizetni a Szolgáltató székhelyén történő átvételkor. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

 

Szállítás, szállítási költség:

Felhasználó részére többféle átvételi mód áll rendelkezésre, amelyek között a Rendelés fülön a megrendelés leadásakor választhat. 1. Átvétel Szolgáltató székhelyén 2. Kiszállítás Szolgáltató által

A weboldalon keresztül kizárólag Budapest és Pest vármegye területéről tudunk megrendeléseket elfogadni. A kiszállítást cégünk végzi, futárszolgálatot nem veszünk igénybe. Szolgáltató kiszállítja az online rendelés során megrendelt tételt Felhasználó által megadott budapesti vagy Pest vármegyei címre.

A kiszállítás hétfőtől péntekig, 8:00-17:00 óra között történik.

A Felsőpolc webáruház kizárólag Budapest és Pest vármegye területére vállalja termékeinek szállítását.

A szállítási költség 40.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes. A 40.000 Ft alatti rendelések esetében egységesen 1.990 Ft szállítási díjat számítunk fel.

Házhozszállítás előre átutalás, vagy bankkártyás fizetés esetén: kiszállítás az átutalás beérkezését követő 3-5 munkanapon belül

Utánvétes házhozszállítás (bankkártyás vagy készpénzes fizetés): kiszállítás a rendelés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül

Utánvét esetén az áru ellenértékét és (amennyiben nem ingyenes kiszállításról van szó) a szállítás költségét és az utánvét 990 Ft-os díját a szállítást teljesítő futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni a megrendelés visszaigazolásának megfelelően készpénzben vagy bankkártyával. Vevő bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál lévő mobilterminálon. A fizetés a következő hitelkártyával vagy betéti kártyával teljesíthető: MasterCard, Maestro, Visa, American Express.

A kézbesítéshez válasszon egy olyan címet, ahol a küldeményt napközben át tudják venni.  Amennyiben munkahelyi címet ad meg, kérjük, hogy a beazonosítás érdekében a cég nevét is szerepeltesse a címben. A csomagfeladást követően e-mailben értesítést kap egy küldeményazonosítóval, mely alapján a küldemény nyomon követhető.

A címzettet a csomag kézbesítésének reggelén SMS-ben tájékoztatjuk a kézbesítés várható idejéről egy 3 órás időintervallumban (pl. 8-11 óra között), megadjuk az utánvét összegét és a futár telefonszámát.

Amennyiben Vevő a Szolgáltató által megjelölt időpontban nem tartózkodik a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a kiszállító értesítést hagy a szállítási címen. Az értesítőn található szám segítségével az Ügyfélnek lehetősége van a kiszállítóval új szállítási címet és időpontot egyeztetni. Összesen kétszeri kézbesítést kísérelünk meg az online vagy a telefonos egyeztetésnek megfelelően, azonban, ha a 2. kiszállítás is sikertelen – Vevőnek felróható okból, akkor a csomag visszaszállításra kerül Szolgáltató részére, aki csak akkor kísérli meg újból kiszállítani a csomagot, ha Vevő a rendelés ellenértékét, illetve az újabb szállítási költséget átutalással a Szolgáltató részére kifizette, és a vételára a Szolgáltató számláján jóváírásra került.

A Szolgáltató által történő szállítás megbízható és pontos. Egyes termékek mérete, súlya, tartalma, érzékenysége miatt fontos a speciális bánásmód, ezért biztonságosabb a saját kiszállításunk. Szolgáltató által végzett kiszállítás esetén előre átutalás, online bankkártyás előre fizetés vagy helyszíni, átvételkor történő készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges. Bankkártyás fizetés esetén a 990 Ft-os utánvétet felszámítjuk.

Személyes átvétel: Külön kérésre lehetőséget biztosítunk a termékek székhelyünkön történő átvételére, előre egyeztetett időpontban, előre fizetés (átutalás vagy online bankkártya), készpénzes vagy bankkártyás helyszíni fizetés mellett. Ilyen igény esetén keressen minket elérhetőségeinken! Ha a megbeszélt időben a termék nem kerül átvételre és a vevőt nem tudjuk 3 napon belül elérni, az előre kifizetett árat visszautaljuk, a terméket nem tartjuk tovább.

Kérjük, hogy Felhasználó ne mulassza el a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülést a futárnak jelezni. Sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, reklamációt Szolgáltató nem fogad el!

Csomagolás: Szolgáltató saját szállítása következtében termékeinket nem csomagoljuk. A csomagolás maga a termék (kosárban, díszdobozban. Kíméljük a környezetet, nem képzünk hulladékot, nem használunk sem papírt, sem műanyagot, semmiféle csomagolóeszközt. Szállításunk biztonságos, a törékeny árucikkek sem sérülhetnek.