Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyermeknapi ajándékok

Gyermeknapi ajándékok

A gyermek ajándék, a gyermekek öröme a mi ajándékunk.

Május utolsó vasárnapja a gyermekeké. Nem, mintha a többi nap nem róluk szólna, de ezen a szép tavaszi vasárnapon még a szokottnál is jobban odafigyelünk rájuk.

Felkészülünk jó előre arra, hogyan lepjük meg őket, mivel tegyünk a kedvükre, mi legyen az, amivel a legnagyobb örömöt szerezzük nekik az ő napjukon. Szülők, nagyszülők és keresztszülők szervezkednek, tervezgetnek, hová vigyék el szemük fényét, mit készítsenek neki, mivel ajándékozzák meg.

Piknik a szabadban, piknikes kosárral - Manapság már előtérbe kerülnek a családi élmény számba menő ajándékok, mint egy jó kirándulás, ahová magaddal viheted a Felsőpolc piknikkosarait (gyönyörű, kézzel fonott fedeles karoskosarak), tele finomságokkal. Kérésedre összeállítjuk kedvenc termékeidből, a legkülönlegesebb ízekből álló családi csomagot. Adunk hozzá egy könnyű plédet, és már indulhat is egy erdei pihenő környékére megszervezett számháború, vagy egy jó kis hegymászás, túrázás után a megérdemelt falatozás.

Aki pedig ragaszkodik a csokoládéhoz, az nálunk megtalálja a Demeter Család kézműves csoki csodáit a macis csokinyalókától a gyümölcsös, cukorgyöngyös, vagy éppen vegán, cukormentes táblás csokoládéig az igényes alapanyagokból készült finomságokat, amik még divatosak is, mint a ruby vagy a szőke csoki. Egy-két falat nem árthat meg, szülők és gyermekek egy közös játék után igazán megérdemlik.

Láttátok már a kifejezetten gyermekeknek összeállított kosárkáinkat? Ezek nem egyszerű ajándékkosarak, hanem valódi szeretet-kosárkák! Bicikli formájú, kerek karoskosárka, hollandi táska forma a trend kedvéért telis-tele csodás, prémium hazai finomsággal kis családi vállalkozások által, szeretettel készítve. A finomságok mellé csomagolunk néhány apró játékot, hogy ha esetleg a családi piknik nem is jön össze, azért a közös program ne maradjon el. Kártyázzatok vagy játsszatok memória játékot, esetleg fejtsetek meg együtt egy furfangos ördöglakatot. 

Válaszd te is a csodás belföldi kirándulásokat idéző, különleges gyereknapi ajándékkosarakat és tedd emlékezetessé a május utolsó vasárnapját! Legyen vidám a Gyermeknap!

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyermeknapi ajándékok