Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar termék, magyar ajándék

Magyar termék, magyar ajándék

Válassz magyar ajándékot a Felsőpolcról!

A Felsőpolc tavaly november végi indulása óta szép katonásan menetelünk az általunk választott, nem könnyű úton, de továbbra is elkötelezettek vagyunk a magyar termelők magyar termékei iránt. Mert mi szeretjük a magyar termékeket, s még jobban a magyar termelőket, és ki ne szeretné a magyar ajándékot? Azokat a vállalkozásokat, családokat, akik egy remek ötlettől vezérelve, hozzánk hasonlóan elindultak az útjukon, és azóta is kitartó munkával, időt, energiát nem kímélve termelik, készítik kiváló termékeiket, hogy aztán azok eljussanak azokhoz, akik szívesen fogyasztják, használják ezeket.

Azt mondják, divat lett a magyar termék. Azt kell mondjuk, hogy érzésünk szerint sajnos nem eléggé. Ezért buzdítunk mindenkit arra, hogy keresse, válassza azokat a szép, finom, igényes, ízléses és magas színvonalú termékeket, amiket megtalál az ország piacain – ahol szinte minden esetben maguk a készítők kínálják a kiváló portékákat –, no meg persze nálunk, a Felsőpolcon is. Keressük azokat a magyar ajándékokat, termékeket, kosarakat, dobozokat, amiket a hazai kisvállalkozások szorgos munkája hozott létre.

Ha egy polcon van két egyformának tűnő termék, az egyik itthon, a másik külföldön készült, melyiket választjuk? Az olcsóbbat? Nem minden esetben! Nézzük meg: melyik a szebb, melyik az igényesebb, melyik a finomabb? Ha egyik szempont szerint sincs túl nagy különbség, hallgassunk a szívünkre, és tegyük le voksunkat a hazai mellett! Ezzel is tegyünk a nem éppen könnyű körülmények között fennmaradó hazai vállalkozásokért, azokért az emberekért, akik talán épp a szomszédban, szülőfalunkban, kedvenc vidékünkön vagy az ország bármelyik távoli pontján minden nap azért kelnek fel, hogy előállítsák azt a szépséget vagy finomságot, amivel nem csak jövedelmüket teremtik meg, de a vásárlóknak is örömöt szereznek. Válasszuk az ő portékáikat, keressük a magyar termékeket saját fogyasztásra, ajándékba, vagy egyszerűen csak a magunk gyönyörűségére!

Tartalomhoz tartozó címkék: Magyar ajándék Magyar termék