Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Májusi újdonságok a Felsőpolcon

Májusi újdonságok a Felsőpolcon

Anyák napi ajándékok, Gyermeknapi kosarak, egészségmegőrzés.

Május első vasárnapja az Édesanyákról szól, az utolsó pedig a Gyermekekről. A Felsőpolcon nagyon készültünk mindkét ünnepre, hogy Te is megtaláld szeretteidnek a megfelelő meglepetést.

A legközelebbi nagy és fontos esemény május első vasárnapján az Anyák napja lesz, amikor már az is lehet, hogy már azok is meglátogathatják édesanyjukat, akik eddig ezt nem tették, nem tehették meg. Persze lesznek, akiket még mindig az óvatosság és a biztonság vezérel, és még mindig nem személyesen köszöntik fel a mamát. Mindegy, hogy viszed vagy küldöd, az ajándékot megtalálod a Felsőpolc honlapján, ahol összeraktunk egy egész csokorra való szépséget és finomságot az édesanyáknak, nagymamáknak, kismamáknak, keresztanyáknak és mindenkinek, akit köszönteni akarsz ezen a különleges napon. Nézd meg Anyák napjára szóló kínálatunkat a szezonális ajánlatok vagy az Ünnepek között, és rendelj időben, hogy az anyák napi ajándékod biztonsággal eljusson a címzetthez! Ha egyedi ajándék összeállításra vágysz, keress minket elérhetőségeink bármelyikén, megvalósítjuk elképzeléseidet! Mi mindent megteszünk azért, hogy az Anyák napja egy tökéletes vasárnap legyen édesanyáknak és gyermekeknek egyaránt. Ajándékkosaraink és ajándékcsomagjaink között ott vannak a szívek, a rózsák, az édességek és más finomságok, hogy ne legyen gond a keresgélés.

Május, a szerelem hónapja

A meghitt anyák napi ünneplés után vár ránk a május, a szerelem hónapja, amikor virágba borulnak a fák, a kertek, az utcák, amikor teleszívhatjuk tüdőnket az év legfinomabb illataival, amikor kivirágzik minden, még a lelkünk is, mert olyan gyönyörű az élet. 

Csak hinni kell, és nekünk lesz a legjobb a világon! Éld meg ezt a májust úgy, ahogy még soha! Örülj, és tervezd meg a hétvégéidet, adj magadnak időt, élvezd ki minden pillanatát a legjobb helyeken, a legjobb társaságban, a legfinomabb falatokkal és kortyokkal, amikhez mindent megtalál a Felsőpolc webáruház ajándék kínálatában. Válassz egy szép, gazdagon megrakott fedeles kosarat, vidd el egy vidám piknikre a családodat, barátaidat, kollégáidat, akiknek már ugyanúgy hiányzott a jó idő, a szabad levegő és a vidámság, mint Neked! Piknikkosarak vagy Szezonális ajánlat címszóval rengeteg szép összeállítást találsz a Felsőpolcon.

Gyermeknap

Bízzunk benne, hogy jól telik majd a május, és készüljünk arra, hogy annak is az utolsó vasárnapját a gyermekekre tudjuk majd szánni. Az ő napjuk lesz az, amit világszerte megünneplünk, és ilyenkor még jobban kényeztetjük szemünk fényét, és meglepjük őket a legjobb programokkal, élményekkel és finomságokkal. A Felsőpolc kínálatában is találsz néhány cukiságot erre az alkalomra, csak keresd a Szezonális ajánlatok vagy az Ünnepek címszó alatt! Az édességek mellett apró játékokat rejtettünk az ajándékkosarakba, hogy a kicsik öröme teljes legyen ezen a szép napon.

Egészségmegőrzés

Továbbra se feledkezz meg egészségedről, amit minden nap ugyanúgy kell ápolnod, mint bármi mást a környezetedben! Ehhez különösen ajánljuk a Felsőpolc kínálatából a Zümi Méhészet mézeit, mézkészítményeit, de van virágpor és propolisz is ajándékkosarainkban. Ha kosár nélkül kéred a termékek bármelyikét, csak keress minket elérhetőségeinken! Figyelmedbe ajánljuk a facélia mézet, mint tiszta termelői méz, valamint a különböző ízesítésű mézkészítményeket, mint például a csokis-mentolos, a csokis-levendulás, a rozmaringos, vagy éppen az áfonyás ízesítésűek, amiket bármely forró italodban feloldva nem csak az egészségedre hatnak pozitívan, de számtalan boldog percet szerezhetnek a különleges ízélmény átélésével.