Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Felsőpolc

Féltve őrzött finomságok – csak Neked…

 

Járjuk az országot, találkozunk kiváló emberekkel, akik olyasmiket készítenek, amit megeszünk, megiszunk, gyönyörködünk bennük, és elraktározzuk az élményt, a látványt, a hangulatot. Ezekből a szépségekből és finomságokból nem jut mindenkinek. Ha hozzájutunk, elrejtjük őket a legfelső polcon, és csak különleges alkalmakkor kerülnek elő. Kosárba, dobozba rakjuk őket, és olyanokat ajándékozunk meg vele, akik szívünknek kedvesek, akik megérdemlik – olykor persze saját magunkat.

A borok, pezsgők, szörpök, lekvárok, édességek és más finomságok eszünkbe juttatják belföldi barangolásainkat, élményeinket, a vizet, a levegőt, erdők-mezők virágait, a nagy kirándulásokat, visszahozzák az ízeket és illatokat. A kézműves piacok forgatagára, a borteraszok hangulatára, az esti tábortüzekre emlékeztetnek. Olyan jó visszaidézni a szeretteinkkel, barátainkkal megélt kalandokat, együtt örülni, koccintani, falatozni és nevetni. Mi azt kínáljuk, hogy bárki, bármikor részesülhessen a felsőpolc kincseiből.

 

Amit kínálunk: ötletet, időt, örömet!

 

Működésünk alappillérei: megbízhatóság, család, fenntarthatóság

 

Vásárlóink bizalma nélkül nem tudnánk működni. Célunk a vevők elégedettsége. Ennek érdekében kínáljuk a minőségi termékeket, szállítjuk kosarainkat a megadott időre, és tartjuk magunkat a megállapodott feltételekhez. Kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes vásárlónkra, érdeklődőkre, és minden tőlünk telhetőt megteszünk értük.

Vállalkozásunkat családtagok alkotják, így pontosan tudjuk, milyen óriási jelentősége van az összetartásnak, a közös munkának, ugyanakkor a családtagok egyéni elképzeléseinek is. Partnereink is szinte mind családi vállalkozások, akik közül jónéhány már nem is az első generáció, viszont már a legkisebbek is kiveszik a részüket a munkából. Elsődleges feladatunk vásárlóink igényeinek kiszolgálása, és tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbb ajándékot családtagok, barátok, kollégák kapják, akiknek jár a kiemelt figyelem.

Működésünket környezeti szempontból is alárendeljük a fenntarthatóságnak, ezért is fontos számunkra az elsődleges „csomagolás” termékkel való kiváltása, a kosár, illetve – lehetőség szerint – olyan anyagok használata, melyekkel lassítjuk a környezeti erőforrások kimerítését. Ilyenek például a rafia, a térkitöltő anyagként használt fagyapot, illetve maguk a vesszőkosarak. A postázáshoz sajnos elengedhetetlen néhány nem természetes anyag igénybevétele, de ezek kiváltásán is dolgozunk.