Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A karácsonyi ajándékozás

A karácsonyi ajándékozás

Az év vége minden ember szemszögéből egy nagyon kedvelt és izgatottan várt időszak, ugyanis ilyenkor jönnek az ünnepek. A december olyan izgalmas hónap az évben, melynek elején a Mikulás érkezik, majd a karácsony, és az újév, amik között még dolgozni sem kell. Minden ünnepnek megvan a maga különleges érzése, ilyenkor összegyűlnek a családok, barátok. A karácsony Jézus Krisztus születésének napja, a szeretet ünnepe, minden év talán legjobban várt ünnepe.

24-én Szenteste a karácsonyfa alatt díszes dobozok rejtik az ajándékokat mindenki számára. A gyermekek ilyenkor általában valamilyen játékot kapnak, amit nagy örömmel szednek ki a szétszaggatott díszes csomagolásból. A felnőttek ajándékai változók, általában ilyenkor vagy valami különleges ajándékokkal szokták meglepni egymást, vagy éppen azt a tárgyat, eszközt vásárolják nekik szeretteik, amire régóta szükségük van. 25 és 26-án kerül sor a nagy családi ebédre, amikor a gyakrabban és a rég nem látott rokonok találkoznak egymással, mesélnek egymásnak, és jól érzik magukat a család társaságában.

A karácsony előtti időszak az emberek számára egy zsúfolt felkészülést takar, ugyanis ilyenkor az ajándékok beszerzése egy igen időigényes folyamat. A megfelelő igények, ötletek olykor nehéz feladatot adnak az ajándékozó számára, hiszen sosem egyszerű feladat többeknek megtalálni az ideális meglepetést. Sokan személyesen vásárolják meg őket fizikai üzletekben, sokan pedig az internetes felület részletes és szerteágazó piacát kutatják fel. Az online felületen történő vásárlás idén különösen népszerű választásnak ígérkezik, hiszen tömegektől mentesen, kényelmesen, akár otthonról is megrendelhetjük a választott ajándékokat. Ezt persze nem mindenki szereti, mi magunk is jobban élvezzük, ha személyesen megnézhetünk valamit, amit megvenni tervezünk. Emellett ott van a kockázata a nem megfelelő csomagolásnak, különösen, ha az utolsó pillanatban rendelünk. Legrosszabb karácsonyi rémálmunk lehet, hogy a megrendelt ajándék a szállítás során megsérül, és bajlódhatunk a reklamációval, visszaküldéssel.

Mi, a Felsőpolc csapat, úgy döntöttünk, hogy budapesti rendeléseinket magunk szállítjuk ki, mivel az autóban extra csomagolás nélkül tudjuk biztosítani a kosarak megfelelő, sérülésmentes szállítását. Ezzel döntéssel a környezetünkre is igyekszünk figyelni, hiszen éppen emiatt választottuk a sokszorosan újrahasználható kosarakat az ajándékok összegyűjtésére, valamint a természetes térkitöltő anyagot is. Budapesten kívüli megrendelések esetén a kosár elemeit egyesével csomagoljuk buborékfóliába, és a törésmentes, biztonságos csomagolás érdekében egyben dobozoljuk, hogy a futárszolgálat számára könnyen kezelhető legyen, és Te, kedves vásárlónk, sérülésmentes csomagot kapj. Nekünk az örömszerzés a legfontosabb. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Karácsonyi ajándék