Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GY. I. K.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MILYEN FIZETÉSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

A Csaba Family Kft. Felsőpolc Webáruházának fizetési partnere a CIB Bank.

CIB banki adatok: Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005 

A weboldalon történő vásárlás során Felhasználó többféle fizetési mód közül választhat.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára (Csaba Family Kft. 10700615-72301861-51100005) 3 napon belül, előre köteles átutalni. FONTOS: Átutaláskor a megjegyzés rovatban minden esetben kérjük a megrendelés számát feltüntetni! Az összeg Szolgáltató CIB banknál vezetett bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Amennyiben Vevőnek nincs lehetősége online átutalásra, a legközelebbi bankfiókban is intézheti az átutalást a megadott számlaszámra. Ennek esetleges költségei Vevőt terhelik.

Készpénzes fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Bankkártyás fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak bankkártyával teljesítse, a megrendelt termék(ek) átvételekor. A futárnál történő fizetésért 990 Ft utánvételi díjat számítunk fel.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával kifizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

Készpénzbenelőzetes egyeztetést követő személyes átvételkor kizárólag regisztrált Vásárlóink tudnak fizetni a Szolgáltató székhelyén történő átvételkor. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség.

Vevő a számlát elektronikus formában kapja meg, számlát a csomaggal nem küldünk. Amennyiben papír alapú számlára van szüksége, kérjük, jelezze felénk a rendelés leadásakor!

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?

A szállítási költség Magyarország területén 40.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes. A 40.000 Ft alatti rendelések esetében egységesen 1.590 Ft szállítási díjat számítunk fel.

VAN-E MINIMÁLIS RENDELÉSI ÖSSZEG?

Nincs, tetszés szerint vásárolhatsz a legalacsonyabb árú terméktől kezdve.

VAN-E LEHETŐSÉG A TERMÉKEK SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉRE?

Külön kérésre lehetőséget biztosítunk a termékek székhelyünkön történő átvételére, előre egyeztetett időpontbanelőre fizetés (átutalás vagy online bankkártya) vagy készpénzes helyszíni fizetés mellett. Ilyen igény esetén keress minket elérhetőségeinken! Ha a megbeszélt időben a termék nem kerül átvételre és a vevőt nem tudjuk 3 napon belül elérni, az előre kifizetett árat visszautaljuk, a terméket nem tartjuk tovább. Személyes átvételkor bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. 

MIKOR KAPOM MEG A CSOMAGOMAT?

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal előre átutalás vagy online bankkártyás fizetés esetén: kiszállítás az átutalás beérkezését követő 1-5 munkanapon belül

Utánvétes házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: kiszállítás a rendelés beérkezését követő 3-5 munkanapon belül 

MIT TEGYEK SÉRÜLT CSOMAGGAL?

Kérjük, hogy Felhasználó ne mulassza el a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén jegyzőkönyv felvételét kérni. Ha kézbesítéskor a csomagon sérülés nyomai láthatók, különösen ajánlott a futár előtt történő kicsomagolás és a jegyzőkönyv felvétele. Sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el! 

SZERETNÉK ÉLNI AZ ELÁLLÁSI JOGOMMAL, MI A TEENDŐM?

Ha a Felhasználó elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az info@felsopolc.hu email címre.

VAN MÉG KÉRDÉSEM, HOL KERESSEM RÁ A VÁLASZT?

Amennyiben a weboldalunkon megtalálható ÁSZF-ben nem találsz választ kérdéseidre, keress minket bármely elérhetőségünkön hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között, és mi készséggel adunk tájékoztatást.

info@felsopolc.hu

06 30 33 34 286