Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi ajándék

Egyedi ajándék

Nem csak tematikus kosár összeállítások, de kívánságra egyedi ajándékcsomagok is várnak rád!

Ajándék kérdés…? Bizony, sokaknak minden egyes alkalommal ott a kérdője a fejében, hogy mivel lepjem meg azt, akit éppen megajándékozni szándékozom? Minek örülne? Mire van szüksége? Mit szeret? Mi tetszene neki? Mivel vegyem le a lábról? És még ezernyi kérdés merülhet fel a jó szándékú ajándékozóban, aki biztosra akar menni. Mit válasszak?

A Felsőpolc elindításakor már alapból úgy terveztük, hogy lehetőleg mindenki megtalálja az alakomhoz illő ajándékkosarat, ajándékdobozt, legyen az egyéni vagy céges ajándék iránt érdeklődő. Készültünk egyedi ajándékkal nőknek, férfiaknak, mondhatnánk uraknak, hölgyeknek, gyermekeknek, kínálunk bort, szörpöt, lekvárt, csokoládét, mézet, de még fonott kisbiciklit is, meg még ezernyi szépséget és finomságot, mindezeket tematikusan összeállítva, hogy a család, a kollégák, a barátok számára csak fel kelljen kapni egy kosarat, és abban tuti van olyan meglepetés, amivel nem lövök mellé. Vásárlóink elégedettek is ezzel a lehetőséggel, hálásak azért, hogy megkönnyítjük az ajándék összeállítást. Egy hétvégi kerti partira csak beállítanak egy megrakott kosárral, a keresztelőre stílszerűen mózeskosarat visznek, a vidéki nagymamának, nagypapának elküldetik a nekik való pakkot, hát szem nem marad szárazon, az garantált.

És ezt még mindig tudjuk fokozni! Az az ötletünk támadt, hogy miért ne kaphatna valaki olyan egyedi ajándékot, amit tényleg csak Ő és senki más nem kap, olyan alkalmi egyedi ajándék összeállítást, ami személyesen neki szól. Ezért a Felsőpolc kínálatába becsempésztük a személyre szabott, egyéni, egyedi ajándékozás lehetőségét is, hogy minden kedves ajándékkereső megtalálja azt az egyetlen és igazi ajándékot, amivel a legnagyobb örömöt tudja szerezni a megajándékozottnak.

Ha megnézted kínálatunkat, mégis valami mást keresel, ha szeretnéd személyre szabni az ajándékot, ha figyelembe veszed a megajándékozott ízlését, korát, csillagjegyét, egészségi állapotát, vagy bármiféle szempont alapján szeretnéd összeállíttatni ajándékát, csak jelentkezz nálunk! Örömmel leszünk partnereid a tökéletes ajándék összeállításában, legyen az egyedi ajándék szülőknek, szerelmednek, gyermekednek, kollégádnak, barátodnak, válassz gourmet ajándékot, prémium kosarat, vagy csak egy finom bort, vagy egy üveg pálinkát, mert a kedvedért még a kosarakat is szétszedjük, és csak azt tesszük bele, amit választasz! Hívj, vagy írj néhány sort az elképzeléseidről, egyeztessünk akár többször is, hogy nálunk megtaláld azt a tökéletes ajándékot, amivel biztosan eléred célod, Te és a megajándékozott is boldogok és elégedettek lesztek.

Keress minket elérhetőségeink bármelyikén: 303334286 info@felsopolc.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékkosarak Egyedi ajándék